Att plocka blommor

En helg med kalas, blommor och trädgård.

Om jag kommer ut på landsbygden kan jag inte åka därifrån utan att plocka vilda blommor. Jag har gjort det sedan jag var liten och bodde ett stenkast från blomsterängarna… gullvivor, liljekonvalj, mandelblom, smörbollar och midsommarblomster. Denna gång blev det gökärt, smörblommor, förgätmigej och dom små fina svartkämparna.

Här är ett bra ställe att titta på blommor.

I trädgården har äntligen de ståtliga kirgislökarna börjat slå ut.

A weekend of family party, flowers and garden.

Whenever I get out to the countryside I have to pick some wild flowers. I have done that since I was a child … Cowslip, Lily-of-the-valley, Meadow Saxifrage, Globeflower and Wood Crane’s-bill. This time I found Bitter-vetch, Meadow Buttercup, Water Forget-me-not and Ribwort Plantain.

In the garden the grand Allium is finally flowering.