Helg 1

Ännu en utehelg. Trädgården är grön, allt växer … även det man inte vill ska växa. Idag började jag försöka rensa fram hallonlandet. Tidigare år är det någon annan (en man …) som har tagit hand om dom rara hallonen, men detta år har dom blivit lite försummade. Nu börjar jag se jorden iallafall.

I komposten provar vi år att odla lite squash. Och jätteverbenan har börjat växa till sig nu när den fått stå ute i ett soligt skyddat hörn. Igår planterade jag dom i större krukor och en fick hamna i rabatten.

Another weekend outdoors. The garden is green, everything is growing … and so does the weed. Today I started to weed the raspberries. In some places I´m now starting to see the soil.

In the compost we are this year growing some squash. My verbenas are slowly growing bigger and has now got bigger pots.