Fylld!

London! Tre dagar med syster och fylld med inspiration. Härligt men kallt med snålblåst och bara en plusgrad. Inte mycket trädgård så här års – ens i London. Men på Barbican Centre har dom ett s.k. Conservatory, alltså ett orangeri/vinterträdgård. Rätt häftigt att vandra omkring bland alla höga träd och växter, mitt i ett betongkomplex. Libertys hade bullat upp på utsidan med en massa vackra blommor. Helt ljuvligt! Och på Labour and wait fanns en massa fina trädgårdsrelaterade saker. Jag köpte några fina skyltar till frösådderna och vackert snöre att binda upp grenar med. Det är härligt att komma iväg och se något annat i den sega februarimånaden. Nu orkar jag ett tag till i väntan på våren.

Tillbaka i Göteborg är jag glad att jag slapp den där värsta kylan som tydligen härjade medan jag var borta. Jag har ännu inte hunnit med att så något enda av alla fröer som kommit. Men denna vecka ska jag iallafall ta tag i jätteverbenan … och så ska jag baka semlebullar! Mums!!

*

*