Antagen!!!

Jag har inte velat prata om detta här på bloggen innan, men nu har jag fått besked – jag är antagen!! Lycka! Jag ska bli trädgårdsmästare! I ett och ett halvt år ska jag gå på den här utbildningen och det ska bli helt fantastiskt. Att ta beslutet och verkligen satsa på detta har varit en lång process. Jag har många års utbildning inom grafisk formgivning och har jobbat inom yrket i tio år. Men när jag till sist tog beslutet kändes det i hela mig att det var helt rätt. Nu kastar jag mig ut i något nytt och jag hoppas och tror att det kommer att göra mig till en lyckligare människa. Ni får säkert följa det hela här på bloggen. Om två veckor drar det hela igång.

Bilderna i det här inlägget är från trädgården just nu. Den nya rabatten med blodtopp och rysk martorn har börjat ta fart och är precis så fin som jag tänkte mig. Vi skördar grönsaker varje dag. Jag älskar verkligen att gå ut i trädgården med en korg och plocka in det vi ska äta. Det är så fantastiskt och jag vet att det är det jag brukar sakna mest på vintern. Och vi har redan börjat planera och fundera för nästa år … det är alltid något som kan göras bättre. I år ska jag också försöka samla in lite mer fröer inför nästa års sådd.

I datorn finns en massa bilder från sommaren … Österlen, Brighton och annat. Jag ska verkligen försöka få tid att lägga ut en del av detta.

*

*