Mörker

Det är väldigt glest mellan inläggen här märker jag … tiden finns inte riktigt tyvärr. Hoppas på lite ljus och bilder denna veckan, som är höstlov/självstudier. Nu när vintertiden är här får man passa på att ta sig ut mitt på dagen om man vill se solen. Men snart blir det ljusare igen – eller hur pappa?!

Just nu är det kaos här hemma. På bottenvåningen har vi bara två rum – kök och vardagsrum. Det sistnämnda är just nu helt upp och ner eftersom vi försöker få klart väggarna med nya skivor och gips. Så hela bokhyllan är i lådor och allt står ihopträngt på halva golvytan. Att få adventsfint om fyra veckor vågar jag inte hoppas på. Men två amaryllislökar har anlänt från odla.se och den ena har redan börjat titta upp. Det ska bli spännande att se om dom kommer att blomma lagom till jul.

*

*