framåt

Vår trädgård utvecklas och förändras hela tiden. Träd och buskar växer och ger plötsligt skugga där det förut var sol, jag får nya idéer och ny kunskap som gör att jag vill förändra, plantera nytt och flytta runt. Och det är ju det som är så underbart med trädgård – man blir aldrig färdig! Denna vår har jag möblerat om i rabatten vid entrén och flyttat dit solälskande växter som stod för skuggigt. Men alliumen får stå kvar. Den är ju så fantastiskt just nu – i givakt, som om dom samlar sig för att spricka ut i lila skira bollar. Under äppelträdet och kornellen har jag äntligen börjat få till ett miniwoodland med brunnäva, hosta, sockblomma, bräken och jätterams. Och så det vita löjtnantshjärtat som har flyttat dit nu i vår. Visst är det fint!

Idag fick jag senaste numret av Trädgårdsliv, och där är en artikel om min praktikplats – Trädgårdsföreningen. Kul! Det är en vacker park som just nu är fylld av besökare som njuter i solen.

Ha en bra vecka!

*
*