nära

Det är en annorlunda sommar. Jag ha de senaste åren haft semester i överflöd, massor av tid att bara koppla bort allt och göra sommarsaker. I år har jag två veckor ledigt och jag börjar nu verkligen förstå att jag kommer på den tiden inte hinna göra alla semestersaker och dessutom bara ta det lugnt. Vi försöker iallafall komma iväg några dagar här och där och se lite annat än bara hemma. Slippa laga lunch och tänka på tvätt och smutsiga fönster.

Dagen har bjudit på kyligt juliväder och väldigt blåsigt. Men i kväll klarnade det upp och trädgården har badat i det varma solljuset. Bilderna är: en knoppig jättevädd ’Cephalaria gigantea’, stjärnflocka ’Astrantia major’, spetsmössa ’Tiarella cordifolia’, pelargon utan namn, chili (fick frön från min klasskompis K) och sist hängpelargonen som pappa dragit upp från frö.

Hoppas ni har en skön sommar! Följ mig gärna på Instagram där jag lägger ut bilder lite oftare – fasthmalin.

*

*