Djup grönska

Vi är redan en god bit in i augusti. Det är svårt att låta bli att tänka på höst och att allt ska ta slut … Det där lät kanske lite drastiskt, men med den sena våren i år känner jag att det krävs en lååång sensommar och varm höst för att man ska känna sig riktigt nöjd. I trädgården syns iallafall inga direkta tecken på höst. Tvärtom prunkar det som aldrig förr. Spetsmössan (Tiarella cordifolia) har kommit in i en andra andning och breder ut sig med blommor och blad, rubeckian (Echinacea purpurea) vid entrén är underbar ihop med vädd och annat. Och höstanemonerna (Anemona x hybrida) är ju helt ljuvliga. Växthuset dignar av tomater och vi fullkommligt drunknar i gurka. Imorgon ska lilla I få ta med sig gurkor till dagis.

Så det är bara att njuta och hoppas att värmen kommer tillbaka!

Ha en bra vecka!

*
*