mer höst

Ännu en vacker höstdag och löven börjar nu falla över trädgården som ett gult täcke. Eftersom det är en sådan ovanlig höst utan blåst lägger sig allt jämt och fint på bord, grus, hängmatta och allt annat som vi ännu inte satt in för vintern. Hör just på radion om snö över norra Sverige … känns ganska overkligt. Hoppas det håller sig där upp ännu en tid.

Igår var vi på sista skolutflykten med klassen. Vi tittade på två olika våtmarksprojekt och lärde oss bl.a. om hur man kan använda våtmarksområden för att slippa översvämmingar i städer. Jättespännande och vi fick dessutom se en massa grodor, tofsvipor och enkelbäckasin. Idag är det plugg och träning som gäller. Ska försöka sätta ihop en skötselplan för ett område på Gunnebo. Klockan tre ska det vara klart för då vill jag åka och träna! Bäst jag fortsätter!

*

*