nedräkning

En vecka kvar. Dessa dagar är det många känslor och tankar som virvlar runt i kroppen. Att gå den här utbildningen har varit att gå ett steg närmre den jag kanske är … eller en del av den jag är. Det är iallfall det bästa jag gjort. Nu kan det bara bli bättre!

Vill dela med mig av en bit ur en text. Boken heter Amatörerna – tolv trädgårdsälskare. Den det handlar om heter Marianna Agetorp.

”… Och nu har hon förstått hur lång tid det tar att bli den man är. Först måste man slåss mot de bilder andra har av vem man är. I värsta fall hittar man aldrig fram till sig själv, utan lever utan rötter i ett mellanland av andras föreställningar och förväntningar. … Kära barn, skulle jag vilja säga till min dotter, du har ju hela ängen att springa på. Du får själv besämma vilken blomma du är. Du behöver en inte vara en solros.”

Med detta säger jag trevlig helg!

*
*