Mitt paradis

Förra veckan blev det mycket jobb vilket i sin tur gjorde att det inte blev mycket tid för bloggande. Men i trädgården fortsätter det att växa och man skulle kunna tro att vi var inne mitten av juni. Violkungsljusen står redan höga, kantnepetan blommar och potatisen är redan väl uppe med blasten. I går morse ställde jag klockan på sju och gick efter frukost ut i växthuset. Det är så njutbart att i lugn och ro pyssla runt och fixa allt som behöver fixas. Vår trädgård har blivit en livsnjutarträdgård för både människor, fåglar och insekter. Lummigt och fluffigt med gamla träd, ogräs och massor av prydnads- och nyttoväxter. Jag älskar verkligen denna plats. Det nyaste tillskottet är sedan denna helg en humlestör som sträcker sig mot himlen. Förhoppningsvis snart helt klädd med slingrade humle. Det blir vackert!

I hönshuset har vi fått fyra små jättesöta duniga kycklingar som idag är en vecka gamla. Idag tog mammorna med dom ut i hönsgården för första gången vilket både mammor och ungar verkade njuta av. Bilder kommer!

*
*