Vardag

Året har börjat med en superkort arbets-/skolvecka för vår del. Ganska skönt med mjukstart tycker jag nog. Idag faller blötsnö över Göteborg som nog tyvärr smälter bort i samma stund flingorna landar. Jag tittade på mina bilder från denna dag förra året. Komiskt nog hittade jag en bild som ser ut exakt så som den bild jag tänkte ta igår. Nämligen barmark och små snödroppar som tittar fram under magnolian. Så jag kan återanvända denna bild tänkte jag. Har även sett en del andra lökknoppar på olika håll i trädgården, men dom får hålla sig några månader än. Inne däremot kan man gärna skapa lite vårkänslor tycker jag. I veckan köpte jag rosa ranunklar – en av mina absoluta favoritblommor. Helt ljuvliga är dom! Och snart är det dags för tulpanerna. Jag fyller år i januari och brukar alltid få tulpaner i buketten då.

Nu önskar jag er en härlig helg med en bukett vårliga blommor på köksbordet.

*
*