Inne och ute

Solen strålar retsamt där ute medan sjukorna avlöser varandra här hemma. Jag börjar iallfall repa mig men längtar efter att få tillbaka krafterna ordentligt och komma ut och röra på mig. Även om det bara är början av mars känns det som att våren är här för att stanna. Fåglarna börjar sjunga och ljuset är verkligen tillbaka. Nu väntar jag bara på att staren ska dyka upp i äppelträdet.

Nu blir det mycket bilder på småplantor ett tag framöver 🙂 Kronärtskockorna har sprängt sig upp ut jorden och sträcker sig efter ljuset. Dom ska snart få komma ner till lysrören. Där växer det så det knakar. Auberginplantorna är omskolade en gång och tomaterna ska snart också få lite mer jord runt rötterna. Pelargonerna står fortfarande i vinterförvaret men den här rangliga på bilden har stått i vardagsrummet hela vintern. Jag tycker ändå dom rätt fina när dom blir så här, dansiga på något vis. Vi får se hur mycket jag näns klippa ner den.

Ha en härlig vecka i strålande sol!

*
*
Krokus Pelargon Småplantor Kronärtskocka