Skeden

Nu har jag avslutat min säsong på Botaniska i Göteborg. Det har varit sex (nästan) fantastiska månader på en fantastisk plats. Jag håller alla tummar för att jag får komma tillbaka nästa år. Nu ska jag njuta av en ledig vecka och sedan börjar jag höstsäsong på Liseberg. Där ska vi bygga Halloween och sedan julen. Ska bli väldig roligt och spännande att se hur dom jobbar där.

Även om det fortfarande är ganska varmt och ännu ingen frost så är det nu verkligen höst. Oktober har börjat och trädens löv börjar skifta till gula nyanser. Hönorna, som fått vara inne i hönsgården på dagarna sedan i somras, njuter av sprätta omkring i trädgården. Det är så svårt att fånga dom på bild. Så fort man kommer med kameran så vänder dom rumpan till och går åt olika håll. Men dom är verkligen som små smycken i det gröna.

Nu när det mesta är på väg att vissna ner kan man njuta av tidlösan (Colchicum) som med sina silkepappersbleka blommor tittar fram. Jag har länge velat ha dom i trädgården och jag hade naturligtvis glömt att jag äntligen fått ner ett par lökar. Glad överraskning!

Ha en skön helg!

*
*
IMG_0067 IMG_0069 IMG_0072 IMG_0075